Ами да, не е лесно, трябва да стане и прецизно че заблееш ли се и заминава ръба на пласмасата. Отзад светодиодите има запоено съпротивление на всеки един. Общата консумация е около 6W, т.е. може да замести напълно габаритната крушка без да светва чек лампата вътре. Общо взето интересно изглежда наживо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
вграждане на лупи алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАми да, не е лесно, трябва да стане и прецизно че заблееш ли се и заминава ръба на пласмасата. Отзад светодиодите има запоено съпротивление на всеки един. Общата консумация е около 6W, т.е. може да замести напълно габаритната крушка без да светва чек лампата вътре. Общо взето интересно изглежда наживо.
Иначе добре изглежда.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Защото искам да работят в максимално лек режим. Сложих 1k съпротивление 0.2W, някъде около 9-10mA е тока на всеки светодиод, а ми гарантираха че търпяли до 20mA. Идеята е никога да не се налага да се подменят.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Тогава трябваше да сложа по-големи като диаметър и мощност резистори, а мястото е меко казано никакво за подобни въртележки. Така ги запоих предварително и само бучкам и закривявам крачетата всяко към предния, т.е. малко по-удобно беше за мен. Както и да е, направил съм го вече. Дано ви хареса крайния резултат. Скоро ще ги накича, освен ако колата не се продаде, че съм си харесал 159ка.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТогава трябваше да сложа по-големи като диаметър и мощност резистори,......
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Неспоря, вероятно не съм прав, но и така не е грешно. И да изгори един някога ще изгасне само той, когато са в група изгася цялата група. Освен това казах че така ми беше по-лесно, което не е маловажно когато лиспва място и е неудобно за гимнастика. Да имаше място можеше да сложа RGB с контролер ама нъцки..., такъв беше плана първоначано но пък там и цената отиваше в космоса за нещо с неясен първоначален първообраз.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Поздравления за проекта ти
Как ли би изглеждало,ако ринговете не са "отрязани" отгоре...както на всички автомобили...ами отдолу.........ясно ,че "намръщването" предизвиква агресия един вид,но все пак.....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Принципно няма невъзможни неща, но тогава трябва да се направи калъп и да се отлее друга декоративна решетка и по нейните форми да се напасва каквото там си наумил. Напрактика нецелесъобразно, особено без друг външен тунинг ще е изсрано.
Пс това трябва да е крайния вариант, засега само фотошопско копие на десния фар.Last edited by mirchozo; d.m.y г., 22:58.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Привет на всички.
Мисля да пробвам да сложа лупи на колата от подписа.
Чудя се обаче, понеже 'стъклата' на фаровете са леко замърсени. Имат все едно пукнатини по самата повърхности и не изглежда да е от външната страна. Нямам идея как е станало това точно.
Има ли някакъв начин да се намерят само предните пластмаси или трябва да се рециклират, за да има ефект лупа + ксенон ?
Ще пробвам да направя снимка после.156 Sportwagon 1.9JTD
Comment
-
Пукнатините са в дълбочина, оправия няма. Полираш доколкото е възможно и това е. Иначе ако ти се дават пари, нови фарове Депо и там бучкаш лупите.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Маи са дълбоки, така като ги гледам. Иначе че не ми се дават излишни пари - не ми се дават
Но сегашните не са много наред и не се кефя да карам с кофти фарове. Та затова мисли едни нови ( препоръки откъде да се вземат отБГ са добре дошли) и да им сложа лупи + опит за собствен DRL.156 Sportwagon 1.9JTD
Comment
-
Здравей, колега! Относно Depo - гледам има ги в AutoPower.BG на 131 лв парчето. Аз моите ги поръчах от FK Automotive (fk-shop.de) (дори с 16 евро достава излиза по-евтино (при мен беше и със стопове и мигачи и спестих едно 100+ лева)) Доставят с DHL за около 5 дни. Гледам в момента имат само десния, но ако не ти е спешно, предполагам до седмица ще заредят и леви, а цените ив обикновено варират в граници +- 5 евро, та почти винаги са в "акция". Тия нашите са абсолютни душмани... Успех в начинанието!Alfa Romeo 156 2,4 JTD '98 с FL (преден и задна броня, старите стопове си ме кефят повече)
Comment
Comment